Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

 Náš dětský bezpečnostní pás na motocykl a kolo je vyroben z širokého ramenního popruhu a přezky 4 v 1, což zajišťuje, že děti jsou během krátké jízdy v bezpečí. Pás připevňuje děti k řidiči, aby byla zajištěna jejich ochrana a předešlo se pádům.

Bezpečnostní pás obsahuje ramenní popruh, bederní pás a pás pro dospělé, které lze upravit pro maximální bezpečnost a pohodlí.

Dětský motocyklový postroj má jednodílný, integrovaný design víceúčelového bezpečnostního postroje, který je snadno použitelný, přenosný a skladovatelný. Navíc má kapsu, do které lze během používání uložit některé předměty.

Dětský postroj je vyroben z prodyšné plátěné tkaniny, která je pohodlná a teplá v zimě, a zároveň prodyšná v létě.

Postroj je určen pro děti ve věku 2-10 let a do hmotnosti 30 kg. Dětský pás na motorku má také prostor pro mobilní telefon, peněženku a další osobní věci.

Materiál: Len , tkanina
Barva: nebesky modrá

Velikost:
Rozložená velikost: 30 x 24 cm 
Velikost úložiště: 21 x 18 x 6 cm 
Dětský pas: 60–110 cm 
Pas pro dospělé: 56–160 cm 

Obsah balení:
1 x Dětský bezpečnostní pás na motocykl nebo kolo

 

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost